کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آنتونی بلینکن:به دنبال طولانیتر کردن و تقویت مفاد برجام هستیم

وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود در کنفرانس خلع سلاح تاکید کرد که واشنگتن با همکاری متحدانش به دنبال طولانیتر کردن و تقویت مفاد برجام است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سخنرانی خود در کنفرانس خلع سلاح گفت: ایالات متحده متعهد است که ایران هرگز به سلاح‌های اتمی دست نخواهد یافت.

وی تاکید همچنین کرد که دیپلماسی بهترین راه برای دستیابی به این هدف است.

بلینکن در ادامه سخنرانی افزود: «همانطور که پرزیدنت «جو بایدن» گفته هر وقت ایران به تعهداتش در برجام برگردد واشنگتن نیز به این توافق بازخواهد گشت. ما با متحدانمان کار خواهیم کرد تا بندهای برجام را طولانیتر و تقویت کنیم و دیگر نگرانیها از جمله رفتارهای منطقه‌ای و مساله موشکی ایران را رفع کنیم.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه افزود: ایران باید به تعهداتش به پادمانها و توافق با آژانس بین المللی‌انرژی اتمی و دیگر تعهدات بین المللی خود عمل کند.

وزیر خارجه آمریکا پیش از این نیز در مصاحبه ای با تکرار مواضع قبلی واشنگتن درباره بازگشت ایران به برجام مدعی شد که هم اکنون مسیر دیپلماسی باز بوده اما صرف از سرگیری برجام دیگر کافی نیست.

اظهارات وزیر خارجه آمریکا برای بازگشت ایران به برجام درحالی مطرح میشود که ایران هیچ گاه از برجام خارج نشده و تنها در پاسخ به نقض و خروج آمریکا از برجام برخی از تعهدات خود ذیل برجام را کاهش داده است.

مقامات ایران طی چند هفته گذشته بارهای تاکید کرده اند که شرط ایران برای بازگشت به تعهداتش مطابق با برجام لغوکلیه تحریمها و تضمین برای آن است.

فارس

ارسال نظر